Autoriseret VVS'er

30 års erfaring
Kontakt osRing op nu

Erfaren og pålidelig VVS-partner i København og omegn

Hos Suenson VVS har vi mere end 30 års erfaring med VVS- og blikkenslagerarbejde. Vi er autoriseret VVS’er og er medlem af vores brancheforening TEKNIQs Garantiordning.

Vi er fast VVS’er for mange andelsforeninger, ejerforeninger samt udlejningsejendomme. Vi er tilknyttet som samarbejdspartner, så vi servicerer fast mere end 3.500 lejligheder i København og omegn.

Vi har mange trofaste kunder gennem mange år – det er vi stolte af!

Stephan
TEKNIQ garanti vvs

Det faste team

Stephan

Stephan

Mester

Jan

Jan

Aut. VVS’er, teknisk ansvarlig

Ruben

Ruben

VVS-Energimontør

Henrik

Henrik

VVS’er

Esat

Esat

VVS’er / Blikkenslager

Nicas

Nicas

VVS’er

Mikael

Mikael

Lærling

Sofus

Sofus

Lærling

Lisette

Lisette

Kontor

Det siger vores trofaste kunder

“Suenson VVS har ydet vores virksomhed fantastisk service. Deres hurtige og fleksible tilgang til vores VVS-problemer har gjort, at vi har kunnet holde vores ejendomme kørende, selv når uventede problemer er opstået.

Deres kompetente og venlige medarbejdere har altid været klar til at hjælpe os, når vi har haft behov for deres assistance.

Jeg har haft mange VVS samarbejdspartnere gennem årene, men jeg kan ærligt sige, at Suenson VVS skiller sig ud fra mængden. Jeg kan varmt anbefale Suenson VVS til alle, der har behov for en pålidelig og professionel VVS-partner”.

– Jean-Paul, Damsgaard Service ApS

“Jeg har været en glad og tilfreds kunde hos Suenson VVS siden 2016 og faktisk i tre forskellige huse. Den oprindelige opgave var en stor entreprise med tre nye badeværelser i en gammel ejendom fra 1906, hvor vi derudover skiftede og opgraderede stort set al VVS. Virkelig godt arbejde. Siden har Stephan fra Suenson været familiens “Hus VVS’er” og fået mange anbefalinger med på vejen af mig. Altid serviceminded, altid til tiden og lover ikke mere end hvad de holder. Ærlig og transparent dialog om hvad der er den bedste løsning for mig – men også hvor man kan lave den rigtige, men lidt mindre (og billigere) løsning. Det sætter jeg pris på.”

Peter, Klampenborg

“Det samarbejde vi har med Suenson VVS, på de af vores ejendomme hvor de udfører den faste VVS-service, fungerer virkeligt godt. Uanset om det drejer sig om reparationer, renoveringsopgaver eller rådgivning omkring den brede vifte af VVS-ydelser, er produktet blevet leveret til vores og ejendommenes fulde tilfredshed hver gang. Særligt værdsat er den hurtige responstid på rekvisitioner, samt den høje faglighed og imødekommenhed man møder hos medarbejderne”.

Gewitz Ejendomsservice

Anmeldelse af Jeres medarbejder, Esat.

“Jeg havde besøg af ovennævnte medarbejder i går og har kun stor ros til ham.

Han var meget professionel og omhyggelig.
Desuden var han god til at berolige mig, da jeg var en del nervøs over det problem, som han løste på bedste måde.
Derfor oplevede jeg ham alt i alt som både fagligt kompetent og god til at omgås andre mennesker”.

Birgitte S, privatkunde

VVS'er København Stefan fra Suenson VVS

Brug for en snak eller et uforpligtende tilbud?

Vi leverer ordentligt udført arbejde og er stolte af vores høje kundeservice. Derfor har vi masser af glade og tilfredse kunder.